I December måned spiser man julefrokost
sammen med familie og venner. Det er en stor forkost hvor man spiser smørrebrød
eller rugbrød med forskellige ting ovenpå, for eksempel: smør, leverpostej,
forskellige slags fisk, æg, tomater, og andre ting.
I Danmark spiser man Julemad på den 24.
December om aftenen. Hver familie spiser næsten den samme ting. Den traditionale
hovedret er flæskesteg. Mange danske familie spiser flæskesteg men andre danske
familie spiser gåsesteg eller andesteg i
stedet for. De har også både brunede og hvide kartofler, og rødkål. Desserten
er risalamande som er risengrød med mandler, fløde, vanilje. Man hælder
kirsebærsovsen ovenpå.
Mange opskrifter for jul kommer fra en
kogebog der hedder Frøken Jensens kogebog.
Vi hygge os. Vi holde hinanden i hånden og synger
og danse rundt omkring juletræet.
familie hedder familier i flertal. Ellers en meget fin blog.
ReplyDelete